2020 Senior Summit's Virtual Conference

Making Us Better Together

September 1 - SCHEDULE OF EVENTS

8:30 to 9 am Welcome, Pledge of Allegiance and Daily Know Before You Go

9 to 10 am Foundational Ethics and Principles for Health Insurance Agents

1-HR Ethics CE | Course: 366636 | Speaker: Paul Roberts, Word & Brown

10 to 11 am General Session: Update from Better Medicare Alliance

Speaker: Allyson Schwartz, Better Medicare Alliance

11 am to 12 pm Worthy of Your Clients' Trust

1-HR Ethics CE | Course: 366671 | Speaker: Paul Roberts, Word & Brown

12 to 5 pm Exhibit Hall Open

12 to 1 pm Product Training: AGA: GrubHub Lunch Sponsor AGA

1 to 3 pm Product Training: UnitedHealthcare Experience Rollout: Partners in Care 2.0

3 to 5 pm **Product Training: UnitedHealthcare Med Sup**

September 2 - SCHEDULE OF EVENTS

8 am to 5 pm Exhibit Hall Open All Day

8:30 to 9:30 am Welcome Updates and Daily Know Before You Go: Coffee Break Sponsor: Warner Pacific

9 to 10 am **Product Training: Aetna**

10 to 11 am General Session: Social Security Update

Speaker: Teresa Campbell, Social Security Administration

11 am to 12 pm General Session: Legislative Updates with Marcy Buckner, JD & Faith Borges

Vice President of Government Affairs, National Association of Health Underwriters

Legislative Advocate, California Association of Health Underwriters

12 to 1 pm Lunch – Remember to Visit Our Supporters: GrubHub Lunch Sponsor: SCAN Health Plan

1:15 to 3:15 pm **Product Training: SCAN Health Plan**

3:15 to 4:15 pm Impacts & Trends in the Medicare Marketplace

1-HR CE | Course: 384544 | Speaker: Craig Taylor, Senior Market Sales

September 3 - SCHEDULE OF EVENTS

8:30 to 9 am Welcome Updates and Daily Know Before You Go

8 am to 5 pm Exhibit Hall Open All Day

9 am to 10 am General Session: NAHU Partnership with CMS & Medicare Plan Finder

Speaker: Justin Lubenow, Senior Advisors, LLC

10am to 11am General Session: The BAM! Factor

Speaker: Gary Owen, Owen Insurance Group

11 am to 12 pm True North-NAHU Code of Ethics and Moral Compass for Agents

1-HR Ethics CE | Course: 368971 | Speaker: Paul Roberts, Word & Brown

12 to 1:30 pm Lunch – Remember to Visit Our Supporters: GrubHub Lunch Sponsor Senior Marketing

Specialists

1:30 to 2:30 pm Knowledge Tracks

Breakout 1: Nitty Gritty Facts for Medicare Agents: Selling Medicare Advantage Plans in

California

1-HR CE | Course: 384567 | Speaker: Gale Gajardo, SCAN Health Plan

Breakout 2: Life Insurance Settlements: Benefiting Your Client....And You!

1-HR CE | Course: 381032 | Speaker: Lisa Rehburg, Rehburg Life Insurance Settlements

Breakout 3: Deep Dive Into MAPD/PDP and VA Coverage

Speaker: Dan Mangus, Senior Marketing Specialists

Breakout 4: Tour of NAHU Membership Portal

Speaker: Bob Tretter, National Association of Health Underwriters (NAHU)

Breakout 5: Building Your Medicare Business with Social Media

Speaker: Ryan Dorigan, Sunrise Healthcare Solutions
Breakout 6: Set Up Your Own Insurance Agency

Speaker: James Russ, Mike Russ Financial Training Centers, LLC

2:45 to 3:45 pm Knowledge Tracks

Breakout 7: Best Practices for the Experienced Agent Focusing on the Senior Market

1-HR CE | Course: 377591 | Speaker: Pete Blasi, Financial Grade

Breakout 8: Building Your Medicare Agent Toolbox Speaker: Dan Mangus, Senior Marketing Specialists Breakout 9: Your Business and Planning for the Future

Speaker: Craig Gussin, Retire with Renewals

Breakout 10: Winning the Medicare Marketing Game

1-HR CE | Course Approval: Pending | Speaker: Ray Martin, Ray Martin Advisors

4 to 4:45 pm FMO Panel – Upcoming AEP Challenges Due to COVID-19

Panelists: Peter Blasi, Dan Mangus and Dwaine McFerrin

4:45 pm Closing and Thank You